AcasăSPORTUngurii nu vor campionat comun cu Liga lui Mitica: e falimentara!

Ungurii nu vor campionat comun cu Liga lui Mitica: e falimentara!

Dumitru Dragomir, seful unui campionat in plina criza

Jurnalistii unguri sunt convinsi ca fotbalul romanesc patronat de Dumitru Dragomir este in pragul falimentului si, din acest motiv, Liga 1 incearca sa se salveze printr-o „uniune” cu fotbalul maghiar.

Dumitru Dragomir, seful unui campionat in plina criza

Cotidianul „Nemzeti Sport” a scris, ieri, ca este putin probabil sa se infiinteze pe viitor un campionat de fotbal comun romano-maghiar. „Aceasta propunere a romanilor apare pe fondul situatiei financiare precare (a se citi faliment!) din fotbalul lor”, scrie „Nemzeti Sport”.

Nemzeti Sport scrie despre o liga comuna Romania - Ungaria

Nu doar criza din Liga 1 impiedica aceasta fuziune, ci si divergentele etnice dintre cele doua popoare. Conform sursei citate, fortele de ordine n-ar putea tine in frau galeriile la un soc Ujpest – Dinamo sau, mai rau, Steaua – Ferencvaros! „Cu siguranta ca incidentele ar fi dintre cele mai grave la astfel de partide”, sunt convinsi ziaristii de la „Nemzeti Sport”. Neoficiala, propunerea organizarii unui campionat comun romano-maghiar – idee despre care ziarul „National” a scris inca de pe data de 7 ianuarie –  este agreata in primul rand de gigantul media RCS/RDS, care opereaza mai multe posturi tv atat la noi in tara, cat si pe teritoriul Ungariei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
406 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger