AcasăSPORTUn' te duci, tu, Oli?

Un’ te duci, tu, Oli?

Olaroiu a promis celor de la Al Ain ca va prelua echipa an stagiunea 2011-2012

Al Ain, gruparea pe care o va prelua Cosmin Olaroiu, a pierdut „derby-ul suferintei” cu Al Ittihad Kalba, scor 3-4, desi a condus cu 2-1 la pauza.

Olaroiu a promis celor de la Al Ain ca va prelua echipa an stagiunea 2011-2012

Stelistii tot mai spera sa-l pastreze pe Cosmin Olaroiu si in sezonul viitor si se leaga de faptul ca Al Ain, echipa cu care a semnat un precontract antrenorul roman, este cu un pas in liga a doua din Emiratele Arabe Unite. Sambata, in „derby-ul suferintei”, Al Ittihad Kalba s-a impus cu 4-3, revenind de la 1-2 la pauza. In urma acestei infrangeri, Al Ain mai pastreaza doar doua puncte avans in clasament fata de rivala din Kalba. Campionatul se incheie saptamana aceasta, cand sunt programate ultimele etape. Al Ain mai are de disputat meciuri cu Al Jazira (campioana matematic) si Al Shabab, adversare lipsite de orice griji. De partea cealalta, Al Ittihad Kalba joaca impotriva lui Dubai si Al Nasr, prima confruntare fiind cu o contracandidata directa la ramanerea pe prima scena.

Trei pentru un loc

Jucatorii echipei Al Ain vor sa-i demonstreze viitorului lor antrenor ca merita sa fie pastrati in lot

Trei echipe lupta pentru salvarea de la retrogradare in prima liga din Emirate. Dubai ocupa pozitia a 9-a, cu 23 de puncte, in timp ce Al Ain este pe 10, cu un punct mai putin. In fine, Al Ittihad Kalba (locul 11 si 20 de puncte) recupereaza teren pe final de campionat, insa are si cel mai dificil program.

Precontract anulat in caz de retrogradare

Actele pe care le-a semnat Olaroiu cu arabii devin nule daca echipa retrogradeaza. Aceasta este clauza ceruta insistent la negocieri de tehnicianul roman, care le-a transmis emirilor ca antreneaza nicio echipa din ligile inferioare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger