AcasăSPORTUn roman si Jose Mourinho, la Real Madrid!

Un roman si Jose Mourinho, la Real Madrid!

Campioana Europei cauta salvarea din sezonul dezastruos pe care il traverseaza in talentul unui fotbalist roman si priceperea celui mai „special” antrenor din lume. Conform presei iberice, Real Madrid este pregatita sa-l cumpere pe Andrei Ratiu si, in acelasi timp, poarta negocieri cu Jose Mourinho!

Andrei Florin Ratiu are 20 de ani, joaca la echipa secunda a clubului Villarreal, iar ziaristii spanioli il considera alegerea perfecta pentru postul de fundas dreapta. Pentru inceput, Ratiu va fi folosit la Real Castilla, insa un randament bun acolo ii poate aduce „transferul” in lotul „galacticilor”. International de tineret, Ratiu a debutat in fotbal la Andorra de Teruel, de unde s-a transferat la Villarreal. „Marca” il descrie drept „un jucator extrem de tehnic, cu o mare capacitate de efort”. Pe de alta parte, selectionerul Mirel Radoi afirma ca-l are in vedere pe Andrei Ratiu pentru turneul final al Euro 2019. De altfel, el a fost in lotul largit pentru ultimele partide din preliminarii, dar „din pacate, s-a accidentat si a ratat meciurile cu Tara Galilor si Liechtenstein”.

Pentru spanioli, insa, adevarata bomba ar fi revenirea lui Jose Mourinho pe banca madrilenilor. „El Mundo Deportivo” da ca sigura mutarea. Astfel, din cate se pare, negocierile dintre Florentino Perez, presedintele Realului, si tehnicianul portughez sunt ca si finalizate. Doua conditii a pus „The Special One” pentru a reveni la Real – aducerea unui fundas central si a unui atacant!

In 18 etape de sezon, Real Madrid are deja sase esecuri si a ajuns pe locul 5 in clasament, la 10 puncte in spatele rivalei Barcelona.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger