AcasăSPORTUn roman curajos: „Simona, vrei sa fii sotia mea?”

Un roman curajos: „Simona, vrei sa fii sotia mea?”

Nu toti romanii prezenti pe Arena Nationala au fost intr-atat de batuti in cap de Soare incat sa stirbeasca momentul printr-un ropot de fluieraturi motivate politic. Au fost si cativa baieti destepti, dar peste toti unul mai sugubat, cu spirit de initiativa, care a inteles ca este seara Simonei Halep si campioana noastra merita o alta primire.

Si a avut parte de ea, caci nu mica i-a fost surpriza cand a aflat c-a fost ceruta in casatorie de un tanar din Focsani, prezent luni seara in tribunele Arenei Nationale. Mandru nevoie mare de indrazneala sa, Georgian Adrian Dramba s-a laudat ieri, pe Facebook, cu ce isprava a facut: „ Da, eu am aparut pe tv si am cerut-o pe Simona! Inca astept raspunsul, Simooo! Ba, nu stiu cum sa va spun, dar m-am culcat taran coclit si acu’s vedeta”.

Inginer de profesie, admiratorul Simonei Halep se autocaracterizeaza „comentator feisbucian, instagramist, postaci, pamfletar, posibil amuzant”, iar la rubrica artisti preferati a mentionat-o pe Shakira.

In lumea sportului este o obisnuinta ca supervedetele sa aiba parte de asemenea surprize. A patit-o chiar Eugenie Bouchard, canadianca fiind nevoita sa onoreze un pariu (o iesire la restaurant) dupa ce a pierdut ramasagul pus cu unul dintre fanii sai. Cei doi au iesit, iar de atunci sunt chiar prieteni buni, continuand sa se vada destul de des. Noi, insa, cunoscand-o pe Halep, am crede mai degraba ca a trecut in viteza peste cutezanta indraznetului focsanean.

author avatar
Cristina Elvira
420 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger