AcasăSPORTUn grec dat naibii l-a macelarit pe "Pitbull" Atodiresei (VIDEO/ FOTO)

Un grec dat naibii l-a macelarit pe „Pitbull” Atodiresei (VIDEO/ FOTO)

Grecul Stavros Exakoustidis a produs marea surpriza la SuperKombat World Grand Prix Craiova, gala ce a avut loc sambata seara, in Sala Polivalenta din Craiova.

Remarcat gratie preselectiilor realizate la nivel global de oficialii SuperKombat, Exakoustidis s-a batut cu celebrul Ionut „Pitbull” Atodiresei intr-un meci eliminatoriu pentru titlul de campion mondial SuperKombat la categoria 65 de kilograme.

Si, in ciuda experientei sale uriasa, „Pitbull” Atodiresei a fost facut knock-out, in repriza a doua, dupa ce a dominat copios prima runda a intalnirii.

Exakoustidis a revenit incredibil si l-a trimis pe Atodiresei de trei ori la podea in repriza a doua, romanul fiind facut knock-out.

In ciuda infrangerii suferite, „Pitbull” Atodiresei a precizat, dupa gala, ca va reveni mai puternic si va demonstra ca infrangerea cu Exakoustidis a fost un simplu accidentat.

In afara lui Atodiresei, ceilalti luptatori romani au profitat din plin de avantajul terenului propriu si au obtinut victorii pe linie.

Sebastian Ciobanu a castigat piramida de patru si si-a asigurat calificarea la SuperKombat Final Elimination, dupa ce i-a invins pe Vladimir Toktasynov, la decizie, si pe Frank Munoz, de asemenea la decizie, dar dupa o repriza suplimentara.

Claudiu Badoi l-a invins, la decizie, pe Stelios Papadopoulos, intr-un meci eliminatoriu pentru titlul de campion mondial SuperKombat la categoria 71 de kilograme. Benny Adegbuyi si-a luat revansa, dupa un an si jumatate, invingandu-l, la decizie, pe surinamezul Jairzinho Rozenstruick, iar Catalin Morosanu a sters pe jos cu Eduardo Mendes, din Insulele Capului Verde, invingandu-l prin knock-out in prima repriza.

Morosanu si-a respectat statutul de favorit

La gala de la Craiova, organizatorii circuitului au inaugurat un ring nou, mult mai rezistent, dar au introdus si un concept nou, mai multi roboti uriasi incigand atmosfera.

Robotii au avut mare succes la public

Pana la urmatorul SuperKombat World Grand Prix, Eduard Irimia, presedintele circuitului, pregateste un eveniment deosebit de interesant, un SuperKombat New Heroes care va avea loc pe 31 mai, in Dubai.

[youtube]RwGO2XQoIio[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
1.149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger