AcasăSPORTUn fotbalist roman a ajuns "Neymar de Australia"

Un fotbalist roman a ajuns „Neymar de Australia”

Gligor si creasta a la Neymar

La 17 ani si jumatate, tanarul Hagi Gligor face deja furori in Australia, despre jucatorul lui FC Sydney spunandu-se deseori ca este la fel de tehnic precum super-starurile din Europa.

Micul Hagi vrea sa fie decarul nationalei Australiei

Dupa ce la finalul sezonului 2011-2012 a fost desemnat cel mai bun tanar fotbalist din Australia, Hagi Gligor, fiul fostului international roman Tiberiu Gligor, a fost numit acum „Neymar de Australia”, mai ales ca fotbalistul lui FC Sydney si-a tras si o frizura asemanatoare cu cea a atacantului brazilian.

Gligor si creasta a la Neymar

Totusi, tanarul Hagi, numit astfel de tatal sau in onoarea legendarului Gheorghe Hagi, declara sus si tare ca idolul sau nu este Neymar, ci argentinianul Lionel Massi, iar FC Barcelona – echipa favorita. In ciuda laudelor pe care le primeste, Hagi Gligor a urmarit, sambata, din tribune, cum echipa sa, FC Sydney, a pierdut, cu 0-2, meciul cu Wellington Phoenix, din prima etapa a sezonului 2012-2013 din A-League. Chiar si asa, Hagi Gligor nu concepe sa nu ajunga sa evolueze pentru nationala Australiei, atacantul de 17 ani precizand ca nu renunta la tara adoptiva pentru a juca in echipa Romaniei.

author avatar
Cristi Ionita
1.287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger