AcasăSPORTUn fost fundas al Barcelonei ar putea deveni parlamentar din 2014

Un fost fundas al Barcelonei ar putea deveni parlamentar din 2014

Oleguer se da catalan pana in maduva oaselor

Oleguer Presas, fostul jucator al formatiei FC Barcelona din perioada 2003-2008, este luat in calcul pentru un loc in parlamentul Catalunyei la alegerile din 2014.

Oleguer se da catalan pana in maduva oaselor

Personaj activ in demersurile catalanilor de a obtine autonomia fata de Madrid, Oleguer a fost invitat sa candideze din partea Uniunii Democrate a Catalunyei la alegerile din 2014 cand se va stabili noua organigrama a parlamentului catalan.

Impresionat de oferta primita, Oleguer, care este licentiat in economie si autor de carti de profil, a precizat ca ia serios in calcul posibilitatea de a candida, mai ales ca activitatea sa ca fotbalist se apropie de final. Dupa perioada petrecuta pe „Camp Nou” si trei ani la Ajax Amsterdam, fundasul de 32 de ani a ajuns sa joace acum pentru amatorii de la AD Guixols, formatie ce evolueaza intr-o liga regionala. Oleguer ii poate calca pe urme boxerului ucrainean Vitali Klitschko, cel care pe 28 octombrie anul acesta se va „lupta” pentru un scaun in parlamentul Ucrainei, manat de dominatia Rusiei asupra tarii sale natale.

author avatar
Cristi Ionita
71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger