AcasăSPORTSuperkombat a ajuns in Dubai: Seicul Stoica ii invata pe arabi sa...

Superkombat a ajuns in Dubai: Seicul Stoica ii invata pe arabi sa se bata

Luptatorul roman Bogdan Stoica, campionul mondial Superkombat la categoria cruiserweight, este vedeta galei Superkombat New Heroes care va avea loc vineri seara la Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Bogdan Stoica a revenit de curand in ring, dupa o pauza de opt luni cauzata de un terbil accident de circulatie suferit in Bucuresti.

Luptatorul roman va sustine la Dubai al doilea meci al sau din 2013, el urmand a-l infrunta pe iranianul Eira Ramezani, in limitele categoriei 91 de kilograme.

Bogdan (23 de ani) este extrem de emotionat inaintea meciului din Dubai, acesta fiind doar cel de-al treilea meci sustinut de roman in afara tarii.

Totusi, Bogdan va avea o galerie speciala in Dubai, el urmand a fi incurajat de pe margine de Roberta Elena, frumoasa sa logodnica.

Bogdan Stoica si logodnica

Patru sportivi se vor infrunta intr-o piramida de foc la Superkombat New Heroes Dubai. Iranianul Jafar Ahmadi, britanicul Joe Boobyer, egipteanul Mohamed Felix Ali si suedezul Tofan Pirani isi vor masura fortele, marele invingator urmand a obtine dreptul de a lupta intr-un World Grand Prix organizat de Superkombat.

In plus, gala va mai cuprinde cateva meciuri extrem de interesante precum Taha Alami – Hamidreza MohammadPoor, Shokhin Safarov – Mohammad Jamshidi, Kodoum Al Kaabi – Salim Al Housany si Soufiane Zridy – Elyor Rikhsiev.

Superkombat New Heroes Dubai este prima gala organizata de Eduard Irimia in zona araba. Presedintele celui mai tare circuit de arte martiale din lume are cativa invitati care intentioneaza sa organizeze un eveniment de anvergura marca Superkombat.

author avatar
Cristi Ionita
1.896 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger