AcasăSPORTUn brazilian sare la gatul lui Lucescu senior: "Nea Mircea, da-mi drumul!"

Un brazilian sare la gatul lui Lucescu senior: „Nea Mircea, da-mi drumul!”

Sahtior Donetk si-a trecut in cont al saptelea titlu de campioana cu Mircea Lucescu la timona, insa atmosfera din randul echipei este una extrem de incinsa.

Mai multi fotbalisti cu nume considera ca si-au facut datoria pentru gruparea ucraineana si spera in transferuri la echipe de top din vest.

Brazilianul Fernandinho este cap de lista pentru cei de la Manchester City, iar mijlocasul de 28 de ani abia asteapta sa se mute in Premier League.

Totusi, Mircea Lucescu solicita o suma exorbitanta, 50 de milioane de euro, iar englezii nu sunt dispusi sa faca o asemenea investitie.

Negocierile au intrat in impas, iar fotbalistul si-a pierdut mintile si l-a atacat dur pe Mircea Lucescu. „Nea Mircea trebuie sa-mi dea drumul. M-am sacrificat opt ani pentru aceasta echipa si am nevoie de o schimbare pentru a nu ma plafona. Sper sa se mai gandeasca si sa scada din pretentii” a fost declaratia brazilianului.

Fernandinho considera ca, in cazul in care prinde un transfer la Manchester City sansele sale de a prinde lotul Braziliei pentru Mondialul din 2014 cresc vertiginos.

author avatar
Cristi Ionita
345 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger