AcasăSPORTUn arbitru roman de elita a sarit in sort si slapi sa...

Un arbitru roman de elita a sarit in sort si slapi sa stinga singur un incendiu

Robert Diaconescu (centru) a arbitrat multe meciuri la nivel international, inclusiv partide din campionatul Frantei

Robert Diaconescu, unul dintre cei mai buni arbitri romani de rugby, a avut parte, weekend-ul trecut, de un incident parca scos din filmele hollywoodiene.

Robert Diaconescu (centru) a arbitrat multe meciuri la nivel international, inclusiv partide din campionatul Frantei

Aflat acasa, la Constanta, Robert Diaconescu a remarcat ca la una dintre casele vecinilor a izbucnit un incendiu puternic. Cum exista pericolul ca flacarile sa afecteze si celelalte case din zona, inclusiv pe a lui, arbitrul a sarit imediat sa rezolve singur problema.

Robert Diaconescu a luat un extinctor si a escaladat casa vecinului in sort si slapi, pentru a stinge singur flacarile. Acoperisul s-a rupt, iar arbitrul a cazut de la o inaltime de trei metri printre flacarile care au lasat urme serioase.

Transportat la spital, arbitrul a fost externat rapid, medicii stabilind ca ranile suferite nu sunt grave. Iar cum Robert Diaconescu este nascut si crescut in spiritul rugbiului, a revenit deja la munca.

Dovada de curaj nu este intamplatoare, Robert Diaconescu fiind, pana de curand, pompier si paramedic SMURD, inainte sa-si deschida, cu sotia lui, un birou de mediere.

author avatar
Cristi Ionita
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger