AcasăSPORTUn antrenor roman da cu MM Stoica de pamant: "Daca ii inchizi...

Un antrenor roman da cu MM Stoica de pamant: „Daca ii inchizi televizorul e un nimeni in fotbal!”

Razboiul dintre Dan Petrescu si Mihai Stoica este departe de a se incheia, un alt antrenor roman implicandu-se in duelul dintre cei doi.

Dumitru Stangaciu, fostul mare portar al Stelei si secundul lui Dan Petrescu la Dinamo Moscova, a avut o iesire dura la adresa managerului Stelei.

„”Numai merite are acest MM Stoica, a transpirat foarte mult pentru fotbal. El vorbeste despre toata lumea, dar, saracul, daca i s-ar inchide televizorul, ar fi un nimeni in fotbal! A jucat el fotbal? Stie ce inseamna sa antrenezi? A muncit vreodata in teren?” a declarat Dumitru Stangaciu, la GSP TV.

Dan Petrescu afirmare ca Steaua a devenit campioana pentru ca nu a avut cu cine sa se bata la titlu, declaratie care l-a scos din minti pe Mihai Stoica, acesta atacandu-l dur pe fostul sau colaborator de la Unirea Urziceni. „Daca Dan Petrescu a uitat, am batut pe Chelsea. E foarte urat sa ai reactiile astea. Dar unii suporta mai greu succesul altora! Sa fie sanatos! E doar gelos pe succesul lui Reghecampf” a fost anuntul lui MM Stoica ce a incins cu adevarat spiritele.

author avatar
Cristi Ionita
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger