AcasăSPORTUluitor: Steaua a scos peste UN MILION de euro din bilete!

Uluitor: Steaua a scos peste UN MILION de euro din bilete!

Mai precis, 1,2 milioane de euro, bani incasati din vanzarea tichetelor la cele trei partide, toate disputate in interval de numai doua saptamani.

Nikolic si Rusescu, doi dintre artizanii ultimelor victorii steliste

Inainte de a fi patron la Steaua, Gigi Becali este om de afaceri si inca unul cu fler, care simte mirosul banilor de la kilometri sau zeci de zile departare. Numai asa se explica incapatanarea cu care latifundiarul a insistat sa mute Steaua din Ghencea pe „National Arena” la toate meciurile importante ale sezonului.

Decizia s-a dovedit a fi una castigatoare din toate punctele de vedere, dar mai ales financiar. La ultimele trei partide jucate in calitate de gazda (cu Rapid, FC Copenhaga si CFR Cluj), Steaua a avut 129.466 de spectatori, incasand 1,2 milioane de euro numai din vanzarea biletelor. Totusi, desi a promis ca va vira acesti bani fotbalistilor, drept recompensa pentru punctele castigate, finantatorul Gigi Becali asteapta un succes si la Targu Jiu, cu Pandurii, in runda viitoare. Astfel, pentru un triumf pe terenul trupei antrenate de Petre Grigoras, miliardarul pune la bataie 20.000 de euro de om! Evident, banii vor acoperi si victoriile precedente.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger