AcasăSPORTUltimul ordin dat de Gigi Becali, din puscarie!

Ultimul ordin dat de Gigi Becali, din puscarie!

Afectat de probleme medicale grave si aflat dupa gratii, Gigi Becali continua sa se gandeasca la Steaua si se implica in viata echipei.

Afaceristul vrea sa asigure un echilibru intre venituri si cheltuieli astfel ca, din puscarie, le-a dat un nou ordin oficialilor clubului din Bulevardul Ghencea.

Conform fanatik.ro, Gigi Becali le-a transmis celor de la Steaua ca trebuie sa le reduca, neaparat, salariile unor fotbalisti precum Pantelis Kapetanos sau Fernando Varela.

Ambii sunt remunerati cu cate 20.000 de euro pe luna, iar Gigi Becali este nemultumit ca, desi sunt printre cei mai bine platiti fotbalisti de la echipa, nici Kapetanos si nici Varela nu au reusit sa se impuna in primul 11.

Gigi Becali sustine ca „Kapetanos a fost primul la pretentii, dar cand e vorba de jucat fotbal, joaca cate 10 minute, ca la box”. De asemenea, afaceristul vrea ca Varela sa aiba 20.000 de euro pe luna salariu doar in momentul in care va deveni titular, respectiv in momentul in care Steaua va reusi sa se descotoroseasca de Gardos sau Szukala, fotbalisti pe numele carora s-au primit mai multe oferte din strainatate.

author avatar
Cristi Ionita
522 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger