AcasăRecomandariUltimatum pentru Multescu: Patru victorii la rand sau demisia!

Ultimatum pentru Multescu: Patru victorii la rand sau demisia!

Conducerea FC Dinamo pune presiune pe staff-ul tehnic. La ultima intalnire cu finantatorul Ionut Negoita, antrenorul Gheorghe Multescu a aflat ca trebuie sa castige urmatoarele patru jocuri daca vrea sa ramana in continuare pe banca echipei.

Gigi Multescu incearca in zadar sa le capteze atentia jucatorilor dinamovisti

Esecul de la Targu Jiu, 1-2 pe terenul Pandurilor, nu i-a fost fatal lui Multescu, insa asta numai pana la intalnirea cu Ionut Negoita. Conform „fanatik.ro”, patronul i-a dat un ultimatum care cu greu poate fi indeplinit: victorii in urmatoarele patru meciuri, in conditiile in care Dinamo intalneste Petrolul Ploiesti, Ceahlaul (acasa), Otelul si Astra (deplasare). „E normal sa mai apara neintelegeri in orice colaborare, dar asta nu inseamna ca ne gandim la schimbari. Gigi Multescu are o misiune grea, dar avem nevoie de cateva victorii legate pentru ca totul sa reintre pe un fagas normal”, a confirmat Negoita, oarecum indirect, obiectivul trasat antrenorului principal. Din cate se pare, ruptura dintre staff-ul tehnic si fotbalisti este definitiva, Multescu banuind ca elevii sai intentionat nu dau randament maxim in timpul partidelor.

Dupa sapte etape disputate in Liga 1, Dinamo Bucuresti ocupa locul 10 in clasament, cu 8 puncte. Echipa a marcat 11 goluri, primind sapte.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger