AcasăRecomandariUEFA si FIFA pot EXCLUDE Romania din toate competitiile, pentru FASCISM!

UEFA si FIFA pot EXCLUDE Romania din toate competitiile, pentru FASCISM!

Sub noua sa conducere, asigurata de politrucul Razvan Burleanu si aghiotantul acestuia, Gabriel Badescu, FRF gafeaza incredibil, azvarlind Federatia de la Bucuresti intr-un scandal monstru cu UEFA si FIFA.

Imnul fascist al lui Burleanu, postat pe site-ul FRF

FRF tocmai a anuntat ca a finalizat campania ”Cautam imnul suporterilor!”, stabilind ca imn al echipei nationale si al suporterilor, pentru preliminariile Euro 2016, o piesa compusa si interpretata de trupa Iris. Imnul va fi lansat oficial pe data de 1 septembrie, pana atunci FRF punand la dispozitia fanilor un teaser.

De la Mussolini la Burleanu e o cale atat de scurta!

Ce nu stiu federalii este ca refrenul piesei are acelasi mesaj cu cel transmis reprezentativei Italia de catre liderul fascist Benito Mussolini, inaintea finalei Cupei Mondiale din 1938, cu Ungaria, partida castigata de italieni, la Paris, cu scorul 4-2. Inaintea confruntarii de pe Stade de Colombes, dictatorul fascist le-a trimis un mesaj jucatorilor antrenati de Vittorio Pozzo, faimosul „Vincere o morire” („ori invingem, ori murim”), slogan care a facut furori in epoca si care, iata, renaste in imnul lui Burleanu, la 76 de ani distanta. Concret, in refrenul piesei desemnate drept imnul nationalei Romaniei in etapa preliminariilor Euro 2016 – turneu final gazduit tot de Franta, culmea! – apare indemnul „ORI MURIM, ORI CASTIGAM!”. Solistul trupei Iris, Rafael, declara ca este o onoare pentru formatie sa sustina astfel echipa nationala. Gresit, e mai degraba o OROARE! Deocamdata, suporterii au la dispozitie doar un teaser, nu se stie exact daca acesta este si numele imnului. Daca da, atunci e si mai mare gafa. E de notorietate faptul ca FIFA si UEFA sunt extrem de sensibile la orice fel de conexiuni cu ideologiile nazisto-fasciste, iar daca informatia asta va ajunge la Nyon si Zurich, atunci Romania risca sa fie exclusa din toate competitiile. Pentru ca demersul FRF (acela de a imprumuta un slogan dovedit a fi fascist, basca introdus intr-un imn reprezentativ pentru asociatia sportiva) este o eroare incalificabila. E ca si cum presedintele sau premierul Romaniei s-ar apuca sa cante, la o intalnire oficiala, SFANTA TINERETE LEGIONARA!

 

author avatar
Mihai Koblenko
1.962 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger