AcasăSPORTUCL: Schalke - Steaua 3-0. Repetenti in Liga (VIDEO)

UCL: Schalke – Steaua 3-0. Repetenti in Liga (VIDEO)

Steaua Bucuresti a redebutat cu stangul in grupele Ligii Campionilor, campioana Romaniei fiind invinsa fara drept de apel, scor 3-0, de Schalke 04, intr-un meci disputat miercuri seara.

Reghecampf a surprins inca din startul partidei si l-a preferat pe Kapetanos in locul lui Piovoccari, mutare care avea sa-l coste. Grecul a demonstrat in repetate randuri ca inca nu este pe aceeasi unda cu noii sai coechipieri.

Schalke a inceput tare si nemtii i-au dat ceva emotii lui Tatarusanu, dar Cristi Tanase a avut cea mai mare ocazie a reprizei, sutul sau fiind scos incredibil, din vinclu, de Hildebrand.

Repriza a doua a fost si mai animata, campioana Romaniei iesind mai mult la joc si punand tot mai multe probleme. Bourceanu, Kapetanos, Pintilii si Adi Popa s-au intrecut in suturi defectuoase din situatii favorabile.

Si a venit fatidicul minut 68 cand, practic, s-a scris soarta meciului. Uchida a trimis un sut centrare de pe dreapta, Tatarusanu si Szukala s-au invitat la balon si mingea s-a scurs in plasa portii steliste. Elevii lui Laurentiu Reghecampf au cazut psihic dupa acest gol si Schalke a zburdat pe teren in final, profitand si de accidentarea lui Adi Popa care a facut ca Steaua sa ramana in inferioritate numerica.

Boateng a facut 2-0 in minutul 78, dupa un atac spectaculos purtat in trei, alaturi de Farfan si Draxler. Tanarul mijlocas german avea sa faca, de altfel, 3-0 in minutul 85. Lansat excelent la limita offside-ului, Draxler l-a executat pe Tatarusanu cu o scarita eleganta. Putea fi chiar 4-0, dar sutul lui Clemens, din prelungiri, a nimerit bara.

Schalke – Steaua s-a incheiat 3-0, insa trupa din Ghencea, daca trece repede peste acest dus, inca mai poate emite pretentii mai ales in conditiile in care Basel s-a impus la Londra, 2-1 cu Chelsea, iar grupa pare mult mai deschisa decat anticipau specialistii.

[youtube]Zbb_c7TuXFk[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
508 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger