AcasăSPORTUCL: Real Madrid, scor istoric pe "Bernabeu", Manchester United - eliminata!

UCL: Real Madrid, scor istoric pe „Bernabeu”, Manchester United – eliminata!

Real Madrid a dat recital marti seara pe „Santiago Bernabeu”, impunandu-se cu 8-0 in fata celor de la Malmo FF, in ultima etapa a fazei grupelor.

Cristiano Ronaldo a marcat de patru ori, francezul Benzema a inscris in trei randuri, iar Kovacic a punctat o data. Succesul cu 8-0 egaleaza un record de cea mai categorica victorie realizata vreodata de o echipa in UEFA Champions League vechi din stagiunea 2007-2008, cand FC Liverpool matura pe jos cu Besiktas Istanbul, pe „Anfield Road”, gazdele fiind antrenate de acelasi Rafa Benitez, tehnicianul de astazi al Realului.
A doua informatie importanta a serii este legata de eliminarea lui Manchester United inca din aceasta prima faza a competitiei. United a pierdut cu 2-3 la Wolfsburg si a incheiat grupa B pe locul 3, in spatele lui VfL si a olandezilor de la PSV Eindhoven, invingatori cu 2-1 pe teren propriu, cu TSKA Moscova. Manchester United va evolua in UEFA Europa League, acolo unde merg si Sahtior Donetsk, Galatasaray si FC Sevilla.

Echipe calificate mai departe in Champions League: Real Madrid, PSG, Wolfsburg, PSV Eindhoven, Atletico Madrid, Benfica Lisabona, Manchester City, Juventus Torino
Merg in Europa League: Sahtior Dontesk, Manchester United, Galatasaray, FC Sevilla.

Rezultate inregistrate marti seara in Liga Campionilor:

Paris St. Germain  – Sahtior Donetsk 2-0
Real Madrid -Malmo FF 8-0
PSV Eindhoven – TSKA Moscova 2-1
VfL Wolfsburg – Manchester United 3-2
Galatasaray SK – FC Astana 1-1
SL Benfica – Atletico Madrid 1-2
Manchester City – Borussia Mönchengladbach 4-2
FC Sevilla – Juventus Torino 1-0

author avatar
Mihai Koblenko
389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger