AcasăSPORTTyson Fury, contract de 100 de milioane dolari

Tyson Fury, contract de 100 de milioane dolari

“Gypsy King" a dat lovitura carierei

Acord fabulos pentru pugilistul britanic: toate meciurile lui Fury vor fi difuzate in direct de postul britanic BT Sport, in Marea Britanie, si de ESPN, in Statele Unite. Totusi, contractul semnat de fostul campion de categorie grea poate reprezenta o piedica importanta in calea organizarii meciului revansa cu Deontay Wilder, ale carui lupte sunt difuzate de postul concurent Showtime.

Fury a asigurat, insa, ca meciul cu Wilder, care ar urma sa se dispute in luna mai, a devenit „si mai fezabil” dupa semnarea noului acord. „Daca va fi sa se dispute, meciul revansa va avea loc. Daca nu, asta este, nu e sfarsitul

Gypsy King a dat lovitura carierei

lumii. Eu imi doresc sa aiba loc, asa ca vom face totul pentru asta”, a subliniat el. „Tyson vrea, noi dorim de asemenea si avem obligatia sa il organizam. Trebuie sa ne asezam in jurul unei mese pentru a ajunge la un acord”, a adaugat promotorul Frank Warren. Consiliul Mondial al Boxului (WBC) si-a dat acordul, pe 8 decembrie, pentru organizarea celui de-al doilea meci intre Fury si Wilder, la mai putin de o saptamana dupa ce prima confruntare dintre cei doi s-a incheiat nedecis. Pugilistii  sunt neinvinsi inaintea acestui meci-eveniment, cu 40 de victorii pentru Wilder si 27 pentru Fury.Tyson Fury a revenit in ring in 2018, dupa ce s-a confruntat cu depresia si dependenta de alcool si droguri.

author avatar
Andrei Coman
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger