AcasăSPORTTVR renunta la Liga Campionilor!

TVR renunta la Liga Campionilor!

Liga Campionilor este cea mai importanta competitie fotbalistica intercluburi a planetei

Consiliul de Administratie al TVR a decis sa nu aprobe achizitionarea drepturilor de difuzare a meciurilor de fotbal din Liga Campionilor pentru perioada 2015-2018.

Liga Campionilor este cea mai importanta competitie fotbalistica intercluburi a planetei

Postul national de televiziune  a detinut drepturile de difuzare a meciurilor de fotbal din UEFA Champions League pentru perioada 2012-2015. In acest sens, CA al TVR a aprobat in noiembrie 2012 achizitia meciurilor in consens cu strategia TVR de a oferi romanilor programe de calitate. La momentul respectiv, TVR a anuntat ca, in urma negocierilor, pretul pe care Televiziunea Romana urma sa-l plateasca pentru pachetul UEFA este de zece ori mai mic decat cel din contractul anterior (care a fost de circa 40 de milioane de euro). Liga Campionilor este un produs premium al UEFA, cea mai prestigioasa competitie la nivel de cluburi si cel mai urmarit eveniment fotbalistic din lume.
De-a lungul timpului, contractele incheiate de TVR pentru difuzarea meciurilor din Liga au fost considerate a fi unele dintre acelea care au pus o mare presiune financiara asupra Televiziunii Romane.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger