AcasăSPORTTurcii s-au batut ca chiorii si in ziua meciului cu Romania!

Turcii s-au batut ca chiorii si in ziua meciului cu Romania!

In dimineata partidei cu Romania, fotbalistii Selcuk Inan, Emre Belözoğlu, Burak Yilmaz si Volkan Demirel s-au batut in cantonamentul nationalei Turciei, tot scandalul pornind de la o discutie pornita in cantonament.

Volkan si Emre i-au pus la punct pe Selcuk si Yilmaz, inaintea meciului cu Romania

Dupa doua infrangeri care i-au scos pe turci din lupta pentru calificarea la World Cup 2014, presa de la Istanbul a scos la iveala inca un scandal din interiorul lotului antrenat de Abdullah Avci. Daca in preziua meciului cu Romania,  Burak Yilmaz (Galatasaray) si Volkan Demirel (Fenerbahce) au fost acuzati ca s-au „tamponat” la antrenamente, un alt conflict s-a declansat chiar in ziua partidei cu Romania, duel disputat vinerea trecuta si incheiat cu un esec neasteptat pentru gazde. In dimineata jocului, Emre Belözoğlu – fotbalist aflat cu contract cu Atletico Madrid – le-a cerut colegilor sa nu mai faca nazuri si sa joace indiferent de problemele medicale pe care le au.

”Nicio accidendare nu are scuza. Trebuie sa jucam si sa luptam pentru onoarea echipei. Toti trebuie sa facem sacrificii!”, a spus purtatorul banderolei de capitan al nationalei Turciei. Mijlocasul de 32 de ani a fost contrat de fotbalistul Galatei, Selcuk Inan, care le-a zis colegilor ca Belözoğlu, desi e mai batran decat ceilalti, spune numai tampenii si, pe deasupra, el nu asculta ce vorbeste un fotbalist care a tradat Galatasaray pentru Fenerbahce. Imediat, intre cei doi s-a declansat lupta, in sala cu mese impartindu-se pumni si picioare. Portarul Volkan Demirel a sarit in apararea fostului coleg de la Fener. „Nimeni nu vorbeste asa cu capitanul!”, a strigat goalkeeper-ul, pravalindu-se apoi peste Selcuk. Avand de aparat „onoare” gruparii Galatasaray, Burak Yilmaz l-a atacat la randul sau pe Volkan, astfel ca situatia a degenerat de-a dreptul. Ce a urmat? Burak Yilmaz n-a mai fost titularizat de Abdullah Avci in confruntarea cu Romania, iar Selcuk Inan a refuzat sa mai participe la actiune, inclusiv la partida de marti cu Ungaria.

author avatar
Sebastian Stan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger