AcasăSPORTTurcii au innebunit dupa ce Galata a castigat titlul. Vezi ce lovituri...

Turcii au innebunit dupa ce Galata a castigat titlul. Vezi ce lovituri pregatesc pentru castigarea Ligii Campionilor!

Galatasaray Istanbul a avut un parcurs fulminant in actualul sezon, trupa lui Fatih Terim dominand campionatul de o maniera categorica si ajungand pana in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Impresionati de ascensiunea Galatei, baskanii echipei si-au dat seama ca secretul sta in aducerea unor fotbalisti cu nume, venirea unor Drogba sau Sneijder ajutand gruparea atat la cresterea jocului, cat si la nivel de marketing.

Pentru mercato din vara, sefii Galatei anunta un buget record – 50 de milioane de euro, iar visul lor este castigarea Ligii Campionilor.

Printre tintele vizate de Terim se regasesc Rafael Van Der Vaart, mijlocasul lui Hamburg, Lukas Podolski, atacantul lui Arsenal, Pepe Reina, portarul lui Liverpool, Arjen Robben, mijlocasul lui Bayern Munchen, dar si doi fundasi din Premier League, respectiv John Terry si Gael Clichy.

Bugetul de achizitii al Galatei ar putea creste in cazul in care gruparea cim-bom se decide sa renunte la golgeterul Burak Yilmaz, fotbalist curtat de Manchester United, Liverpool, Arsenal si Chelsea.

author avatar
Cristi Ionita
71 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger