AcasăSPORTTurcia spune „stop” competitiilor sportive

Turcia spune „stop” competitiilor sportive

Galata - Fener, un meci anulat de teama atentatelor

Atacurile teroriste din ultimele zile (Turcia si Belgia, cele mai recente tinte ale ISIS) au dat peste cap evenimentele sportive interne si internationale programate sa aiba loc pe malul Bosforului in aceasta saptamana.

Galata - Fener, un meci anulat de teama atentatelor

Multe dintre competitii ori au fost anulate, ori mutate in alta tara, in special dupa atentatele de duminica de la Istanbul, soldate cu 5 morti si 36 de raniti. Astfel, Federatia Europeana de Tenis de Masa a anuntat ca meciurile turneului preolimpic, care ar fi trebuit sa se desfasoare in perioada 6-10 aprilie, au fost mutate din Turcia, dupa amenintarile teroriste. „Ne pare foarte rau pentru aceasta decizie. Federatia Turca incheiase toate pregatirile pentru eveniment, dar hotararea a fost luata in consens cu toate tarile europene”, a declarat Oktay Cimen, presedintele FT de Tenis de masa.
In plus, turneul international de fotbal Under-12, care era programat in Izmir, a fost amanat din motive de securitate, dupa atentatele de la Bruxelles. Si derby-ul dintre Fenerbahce si Galatasaray a fost amanat dupa ce s-au primit „amenintari serioase de securitate”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
73 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger