AcasăSPORTTucudean, bagat pe gat Stelei

Tucudean, bagat pe gat Stelei

Tucudean este un jucator de trista amintire pentru fanii Stelei

Scos din lot de Mirel Radoi, readus la echipa de Anamaria Prodan. Atacantul George Tucudean este foarte aproape sa se intoarca la Steaua din aceasta iarna, mai ales ca formatia lui Laurentiu Reghecampf se va desparti in ianuarie de Gregory Tade.

Tucudean este un jucator de trista amintire pentru fanii Stelei

Si cine putea fi mai nimerit sa-l inlocuiasca pe francez decat un alt atacant cu cifre la fel de dezastruoase? Tucudean nu l-a impresionat cu nimic pe fostul antrenor Radoi, dar iata ca Reghecampf il considera omul potrivit pentru ofensiva campioanei. La 24 de ani, fostul dinamovist are cinci goluri marcate pentru Steaua in 21 de partide disputate din ianuarie si pana in mai.
Altfel, fosti capitani ai Stelei in perioada 2011-2014, mijlocasii Mihai Pintilii si Alexandru Bourceanu au revenit „acasa” si se vor alatura lotului condus de Laurentiu Reghecampf pe data de 8 ianuarie, cand este programata vizita medicala. Pintilii a fost „rascumparat” de la echipa israeliana Hapoel Tel Aviv si a semnat un contract valabil pe doi ani, iar Bourceanu a venit liber de contract si va juca la Steaua cel putin un an.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger