AcasăSPORTTSKA Sofia - Steaua 1-1 Steaua a scapat fara probleme din infernul...

TSKA Sofia – Steaua 1-1 Steaua a scapat fara probleme din infernul de la Sofia

Steaua Bucuresti s-a calificat in grupele Europa League, dupa ce a obtinut un egal, 1-1, in returul cu TSKA Sofia din play-off.

Min. 93 – Este final de meci la Sofia. TSKA si Steaua au incheiat la egalitate, 1-1, un meci controlat tactic de formatia noastra. Steaua este prima formatie din Romania care isi asigura calificarea in grupele Europa League. Steaua va juca, pentru al optulea an la rand, in grupele unei competitii europene inter-cluburi.

Min. 85 – Rusescu suteaza in forta si MBohli retine.

Min. 83 TSKA – Steaua 1-1. Kostov egaleaza, dupa o actiune personala de toata frumusetea.

Min. 83 – A intrat Zivec in locul lui Bandalovski.

Min. 78 – A intrat Kostov in locul lui Zicu.

Min. 76 – A intrat Nikolic in locul lui Cristi Tanase.

Min. 73 – GOOOOOL CRISTI TANASEEE !!! TSKA – Steaua 0-1. Brandan l-a lansat pe Tanase excelent pe stanga, acesta si-a pacalit usor un adversar si l-a executat pe MBohli cu un sut pe coltul scurt, mingea strecurandu-se printre portar si bara.

Min. 69 – Cristi Tanase vede cartonasul galben pentru simulare. Bicfalvi a intrat in locul lui Prepelita.

Min. 67 – Jucatorii celor doua formatii au inceput sa se ia la bataie, dupa un duel intre Yanchev si Nicolita. Sunt avertizati cu cartonase galbene Platini si Nicolita.

Min. 62 – A intrat Raul Rusescu in locul lui Mihai Costea, care a terminat benzina.

Min. 58 – Dupa un inceput echilibrat de repriza, jocul este intrerupt. Fanii Stelei au aruncat cu diferite obiecte pirotehnice spre teren, iar bulgarii au strigat „Tiganii! Tiganii!”. Ronny Levy a fost trimis de central sa-i potoleasca pe fanii Stelei.

Min. 46 – Vidanov l-a inlocuit pe Halilovic la gazde.

21.33 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este final de prima repriza la Sofia. TSKA si Steaua sunt la egalitate, 0-0, dupa o prima repriza echilibrata.

Min. 45 – Zicu reia spectaculos pe spate si mingea se duce putin peste poarta lui Tatarusanu.

Min. 39 – Galamaz vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Zicu.

Min. 26 – Bourceanu centreaza excelent din lovitura libera, din lateral stanga, si Brandan, nemarcat, reia cu capul pe langa poarta bulgarilor.

Min. 25 – Platini suteaza si el prin surprindere din lovitura libera de la 25 de metri si Tatarusanu respinge cu mari emotii de langa bara.

Min. 18 – Bourceanu executa prin surprindere o lovitura libera de la 35 de metri, mingea ciupeste pamantul si MBohli respinge cu mari emotii in corner.

Min. 9 – Steaua isi tine deocamdata la respect adversarul.

Min. 3 – Cristi Tanase suteaza excelent de la distanta si portarul bulgarilor respinge cu emotii.

20.29 – Bulgarii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este calduroasa. Terenul se prezinta in conditii acceptabile. In tribune sunt peste 20.000 de spectatori care asigura o atmosfera incendiara.

Milen Radukanov, antrenorul lui TSKA Sofia, incepe cu MBohli, Bandalovski, Stoianov, Halilovic, Ademar, Galchev, Yanchev, Nelson, Zicu, Platini, Delev. Rezerve sunt Karadjov, Vidanov, Trifonov, Kostov, Petrov, Dechev, Zivec.

Ronny Levy, antrenorul formatiei Steaua Bucuresti, raspunde cu Tatarusanu – Nicolita, Galamaz, Iliev, Latovlevic – Prepelita, Bourceanu, Brandan, Cristi Tanase – Tatu, Mihai Costea. Rezerve sunt Stanca, Gardos, Lupu, Geraldo, Rusescu, Bicfalvi, Nikolic.

author avatar
Cristi Ionita
554 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger