AcasăSPORTTrupa lui Olaroiu a pierdut si cu Uzbekistanul

Trupa lui Olaroiu a pierdut si cu Uzbekistanul

Cosmin Olaroiu isi pune mainile in cap dupa esecul in fata uzbecilor

Desi una dintre favoritele competitiei, Arabia Saudita n-a reusit nici macar sa treaca de faza grupelor, chiar daca le-a avut adversare pe China, Coreea de Nord si Uzbekistan.

Cosmin Olaroiu isi pune mainile in cap dupa esecul in fata uzbecilor

Cu ultima formatie a disputat, ieri, o adevarata finala, pierduta insa lamentabil, 1-3. Uzbecii au deschis scorul inca din minutul 2, iar in ultimele 20 de minute (la scorul de 1-1) au avut puterea sa mai marcheze de doua ori pentru a-si asigura calificarea in sferturile de finala. Ca sa mearga ei mai departe, sauditilor le era suficient un rezultat de egalitate.
Dupa meci, Cosmin Olaroiu nu s-a ferit sa critice nivelul fotbalului din Arabia Saudita: „Este o mare diferenta in ceea ce priveste educatia tactica, intre echipele arabe si celelalte de aici. Nu ajunge calitatea individuala pentru a construi o echipa puternica. Portarul Walid Abdullah a gresit grav, dar nu am avut vreo sansa ca sa-l pot inlocui. Am avut oricum o perioada dificila la nationala saudita, dar jucatorii au fost fantastici. Ma voi intoarce acum in Dubai, la Al Ahli”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger