AcasăSPORTTripla Simona Halep! Romanca s-a impus in finala de la Budapesta!

Tripla Simona Halep! Romanca s-a impus in finala de la Budapesta!

Simona Halep, cea mai buna jucatoare romanca de tenis la ora actuala, isi continua parcursul fabulos din ultima perioada cu o victorie senzationala obtinuta duminica in finala turneului de la Budapesta.

Simona a trecut cu bine peste un moment dificil, a ratat trei mingi de meci in setul al doilea, si s-a impus, cu 6-3, 6-7, 6-1, in finala disputata impotriva austriecei Yvonne Meusburger.

Este al treilea turneu castigat de Simona Halep din ultimele patru la care a participat. Romanca a reusit un record fabulos impunandu-se in trei finale diferite, in mai putin de o luna, succesul de la Budapesta venind dupa cele obtinute la Nurnberg si la Hertogenbosch.

Gratie victoriei din Ungaria, Simona si-a asigurat 40.000 de dolari si 280 de puncte WTA. De luni, 15 iulie, Simona va deveni cea mai bine clasata jucatoare din Romania, ea urmand a o depasi pe Sorana Cirstea.

Si speram ca „fenomenul Simona Halep” sa continue, constanteanca de nici 22 de ani urmand a evolua saptamana viitoare la Bastad (Suedia), unde este cap de serie numarul 2, Serena Williams fiind principala favorita a turneului de 235.000 de dolari.

author avatar
Cristi Ionita
2.961 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger