AcasăRecomandariTripla in Romania i-a adus un contract cu Espanyol: Galca, la Barcelona

Tripla in Romania i-a adus un contract cu Espanyol: Galca, la Barcelona

Ironizat de antrenori refuzati pana si de fotbalul arab, Costel Galca lasa intrigile din Romania pentru Spania, tara cu cel mai puternic campionat din lume.

A cucerit toate trofeele puse in joc in Romania si asta cu o echipa decupata de Gigi Becali fix la jumatatea sezonului. N-a beneficiat nici de alte avantaje, cum ar fi o sotie agent FIFA, si nici de vreo presa favorabila nu s-a bucurat.

Chiar daca a iesit campion, Becali i-a facut vant si l-a adus in locul sau pe Mirel Radoi, finul scolit in Golf. Pentru Costel Galca, despartirea de Steaua, produsa in vara, se dovedeste acum cel mai bun lucru care i s-a intamplat pe 2015. Presa spaniola a anuntat, luni, ca romanul il va inlocui pe Sergio Gonzalez si astfel va deveni noul antrenor al formatiei Espanyol Barcelona.

Conform „El Mundo Deportivo”, patronul chinez Chen Yansheng l-a demis pe Sergio si i-a cerut presedintelui Joan Collet sa gaseasca un tehnician cat mai repede posibil. Cum C.V.-ul lui Galca se afla de mult timp pe masa sa, Collet s-a oprit asupra fostului stelist, care duminica seara a fost contactat telefonic, iar ieri dimineata a si ajuns la Barcelona.

Galca a semnat luni seara un acord valabil pana la finalul sezonului 2015-2016, iar apoi a condus primul antrenament. Romanul va debuta marti seara, in Cupa Spaniei, in confruntarea cu Levante. Dupa 15 etape in La Liga, Espanyol ocupa locul 12, cu 17 puncte, la doar trei puncte de locul 18, prima pozitie retrogradabila, pe care se afla Rayo Vallecano, formatia lui Razvan Rat. In ultima etapa, echipa catalana a pierdut meciul cu Celta Vigo, scor 0-1.

[youtube]XDERyXFnXtY[/youtube]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
416 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger