AcasăRecomandariTraseul groazei de la Jocurile Olimpice

Traseul groazei de la Jocurile Olimpice

Au sperat ca aceste Jocuri Olimpice vor trece fara evenimente neplacute, dar accidentarile nu doar ca se succed, insa sunt din ce in ce mai grave!

Jacqueline Hernandez

La freestyle, Maria Komissarova (23 de ani) si-a fracturat o vertebra si are altele dislocate, dupa ce a cazut sambata pe ceea ce presa rusa deja numeste „traseul groazei”. Transportata de urgenta la spital, Maria a stat mai bine de sase ore in operatie. Ieri, pe acelasi traseu s-au produs doua accidente. Prima s-a lovit norvegianca Helene Olafsen, care a fost evacuata pe targa si cu gatul imobilizat; imediat, o ambulanta a dus-o la spital pentru un control amanuntit. Apoi, a cazut si Jacqueline Hernandez, participant in calificarile pentru proba de snowboardcross.

Pe acelasi traseul unde s-a facut praf Maria Komissarova a avut loc si acest accident: sportiva din SUA s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se violent de pista. Ramasa nemiscata pret de cateva zeci de secunde, americanca a urmat acelasi traseu ca Helene Olafsen: imobilizata, urcata pe targa si dusa imediat la ambulanta, cu destinatia Spitalul de Urgente din Soci.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
454 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger