AcasăSPORTTransferat doar ca sa nu ajunga la Steaua

Transferat doar ca sa nu ajunga la Steaua

Younes Hamza va avea de luptat pentru a se impune la Ludogoret

Ludogoret Razgrad l-a luat pe Younes Hamza numai ca sa evite un transfer al tunisianului la Steaua Bucuresti, adversara din play-off-ul Ligii Campionilor.

Younes Hamza va avea de luptat pentru a se impune la Ludogoret

Fostul atacant al Petrolului a dinamitat „dubla” Steaua – Ludogoret in momentul in care a semnat cu gruparea de la sud de Dunare. Lui Hamza nu i-a pasat nici de concurenta, una deloc de neglijat, cu doi brazilieni (Wanderson si Juninho Quixada), un olandez (Misidjan) si un slovac (Beziak). Ultimii trei fotbalisti au marcat impreuna 35 de goluri in sezonul trecut, in timp ce Wanderson a fost transferat in aceasta vara din Tara Cafelei. La Botev Plovdiv, tunisianul a punctat de sapte ori in 16 partide, cifre nu tocmai impresionante la o formatie ca Ludogoret Razgrad.
De altfel, fundasul roman Cosmin Moti, om de baza la campioana Bulgariei, nu ii da prea mari sanse la titularizare noului sau coleg: „In momentul de fata, orice jucator ar veni la Ludogoret ar avea concurenta pe post. De cand sunt eu aici, nu s-au schimbat prea multe, jucam de mult timp impreuna”.

Dinamo Zagreb ia de la Manchester United

Lovitura incasata si de Petrolul din partea adversarei din play-off-ul Ligii Europa. Dinamo Zagreb a anuntat ca l-a imprumutat pentru un sezon pe chilianul Angelo Henriquez, un atacant in varsta de 20 de ani aflat sub contract cu Manchester United. In sezonul trecut, Henriquez a fost imprumutat de United la Real Zaragoza, in Spania, echipa pentru care a marcat sase goluri in 25 de meciuri.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger