AcasăSPORTTragedie in lumea fotbalului! Brazilianul Maicon, fostul fotbalist al Stelei, a murit!

Tragedie in lumea fotbalului! Brazilianul Maicon, fostul fotbalist al Stelei, a murit!

Brazilianul Maicon Pereira de Oliveira, fost fotbalist la Steaua, a murit sambata dimineata, in urma unui accident de masina, anunta clubul ucrainean Sahtior Donetk, citat de presa internationala.

Maicon a jucat la Steaua in cea de-a doua parte a sezonului 2010/2011, dupa care s-a transferat in Ucraina, la Sahtior Donetk, chiar Mircea Lucescu dorindu-l insistent la echipa, noteaza gsp.ro. De altfel, recent, si Maicon isi manifestase dorinta de a juca in nationala Ucrainei.

Site-ul oficial al ucrainenilor a anuntat tragedia. Maicon a avut un accident de masina in Donetk. “A fost un fotbalist talentat, un tip deschis si prietenos. Maicon a iubit viata si a stiut cum sa o faca sa straluceasca. Moarte tragica, prematura si absurda a luat de langa noi o persoana minunata”, a declarat clubul intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

Deocamdata nu au fosta dezvaluite mai multe detalii legat de tragicul accident.

Maicon are 3 goluri marcate in 6 meciuri jucate la Steaua. Brazilianul nu a mai continuat in Ghencea deoarece Steaua trebuia sa platească 800.000 de euro pentru un transfer definitiv celor de la Volyn Lutk. Mihai Stoica, insa, a decis ca jucatorul nu are valoare de Steaua si l-a anuntat ca nu ii va fi activata clauza, astfel ca brazilianul a revenit la Volyn.

Foto: digi24.ro

author avatar
Alina Costache
562 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger