AcasăSPORTTrabzonspor l-a trimis inapoi pe Bourceanu

Trabzonspor l-a trimis inapoi pe Bourceanu

Cu zambetul pe buze, asa se intoarce Bourceanu la Steaua, dupa nici un an

In timp ce antrenorul Constantin Galca vorbeste la fiecare conferinta de presa despre necesitatea intaririi compartimentului ofensiv, conducerea Stelei parca ii face in ciuda si transfera numai jucatori de profil defensiv.

Cu zambetul pe buze, asa se intoarce Bourceanu la Steaua, dupa nici un an

Dupa ce i l-a varat pe gat pe Paul Papp, fotbalist la care Astra Giurgiu a renuntat in vara, presedintele Valeriu Argaseala ii mai da o lovitura lui Galca: l-a readus in Ghencea pe Alexandru Bourceanu, mijlocas vandut in iarna la Trabzonspor pentru 1,3 milioane de euro. Turcii s-au lamurit de valoarea mijlocasului dupa mai putin de un retur de campionat (12 meciuri bifate in SuperLig si doua in cupele europene), iar acum, cand s-a ivit ocazia, l-au facut pachet, cu destinatia Romania. In varsta de 30 de ani, Bourceanu este imprumutat la Steaua pentru tot sezonul 2014/ 2015, semn ca „otomanii” spera sa scape definitiv de jucator.
In urma cu doua saptamani, impresarul Anamaria Prodan declara ca nu se pune problema unui imprumut al lui Bourceanu, turcii avand mare nevoie de el.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger