AcasăSPORTTotul pentru aur la Rio!

Totul pentru aur la Rio!

Tecau si Mergea au valoarea sa castige aurul olimpic in 2016

Romania are sansa sa alinieze la Jocurile Olimpice de vara viitoare poate cea mai puternica echipa de dublu la tenis: Horia Tecau si Florin Mergea sunt pregatitiu sa faca turneul vietii in Brazilia!

Tecau si Mergea au valoarea sa castige aurul olimpic in 2016

Dupa ce a anuntat ca va juca alaturi de Simona Halep in proba de dublu mixt, constanteanul Horia Tecau detoneaza o alta bomba: va face pereche cu Florin Mergea la dublu, impreuna cu care spera sa triumfe pe zgura de la Rio! „Obiectivul meu din 2016 e clar: medalia de aur la Jocurile Olimpice! Voi juca alaturi de Florin Mergea fiindca noi ne cunoastem de foarte mult timp si stim foarte bine jocul. Suntem buni prieteni si sper sa reusim sa luam aurul olimpic”, a spus Tecau. Referitor la colaborarea cu Simona Halep, Horia a precizat ca cei doi nu vor face echipa la primul turneu de Grand Slam al anului: „Nu voi juca dublu mixt cu Simona Halep la Australian Open, ci la Roland Garros sau Wimbledon. Vrem sa ne pregatim pentru J.O”.
Horia Tecau este detinatorul titlului la Wimbledon, precum si la Turneul Campionilor, de la Londra, intreceri castigate impreuna cu partenerul sau, olandezul Jean-Julien Rojer. Cum la Olimpiada intra in vigoare regula care impune prezenta numai a perechilor din aceeasi tara, Tecau si Florin Mergea au sansa sa evolueze din nou impreuna. In perioada junioratului, cei doi au castigat numeroase titluri impreuna, multi specialisti prezicand inca de atunci ca romanii Tecau si Mergea vor domina tenisul de dublu.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger