AcasăSPORTToti granzii Europei vor sa-l cumpere. Angelica vrea doar sa-l "arda"

Toti granzii Europei vor sa-l cumpere. Angelica vrea doar sa-l „arda”

Cea mai apetisanta modelina din Columbia s-a recomandat drept o mare fana a superstarului Radamel Falcao, un jucator dorit de toate marile cluburi ale Europei.

Angelica stie sa pozeze sexy

Angelica Camacho  tocmai a fost protagonista unei sesiuni foto in revista „Soho”, iar in interviul acordat publicatiei, acesta a declarat ca este innebunita dupa atacantul lui Atletico Madrid.

Columbianul Falcao este insurat de cinci ani cu o argentinianca

Desi se considera un talisman pentru “El Tigre”, Angelica fiind prezenta la victoria cu Paraguay (scor 2-0, ambele goluri fiind marcate de Falcao), starleta nu vrea sa calatoreasca singura la meciurile din deplasare si asteapta o invitatia de la cel mai dorit jucator al momentului in Europa.

Problema este ca atacantul columbian este casatorit, din 2007, cu Lorelei Dahian Taro, o argentinianca de 24 de ani. Radamel Falcao este pe lista celor de la Chelsea, Manchester City sau Arsenal, care au pregatit sume astronomice pentru a-l indupleca pe jucator sa renunte la contractul cu Atletico. La inceputul acestei saptamani, presa iberica a anuntat ca FC Barcelona si Real Madrid au oferit cate 60 de milioane de euro, si un salariu de 10 milioane de euro pe an, pentru achitionarea fotbalistului in varsta de 26 de ani, dar Atletico Madrid nu a dat niciun raspuns, poate si pentru ca clauza de reziliere a lui Radamel este de 70 milioane de euro.

author avatar
Sebastian Stan
549 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger