AcasăSPORTTitlul a umplut-o de bani. Cat a castigat Manchester United in Premier...

Titlul a umplut-o de bani. Cat a castigat Manchester United in Premier League!

Oficialii Federatiei Engleze de Fotbal au anuntat sumele cu care vor fi recompensate echipele din Premier League pentru prestatiile lor din sezonul 2012-2013.

In mod evident, campioana Manchester United castiga cei mai multi bani, gruparea de pe Old Trafford urmand a incasa 15.101.240 de lire sterline doar pentru ca si-a adjudecat titlul in Premier League.

Cu acesti bani, United ar putea achita avansul pentru transferul lui Gareth Bale, fotbalist curtat cu insistenta de „diavoli” si care a fost cotat de Tottenham Hotspur, actuala sa echipa, la 60 de milioane de lire sterline. Sau, cu acesti bani, United ar putea plati toate salariile pe o luna.

Daca in clasament diferenta a fost destul de mare, 11 puncte, la nivel de bani diferenta nu mai pare la fel de clara, vicecampioana Manchester City urmand a incasa 14.246.178 de lire sterline.

In total, cele 20 de echipe din Premier League impart peste 160 de milioane de lire sterline drept premii, codasa fiind Queens Park Rangers, care obtine doar 755.062 lire sterline.

author avatar
Cristi Ionita
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger