AcasăSPORTTiriac suna intotdeauna cu numar ascuns!

Tiriac suna intotdeauna cu numar ascuns!

Ion Ţiriac anunţă că Simona Halep va fi marea surpriză de la Roland Garros 2023. Cum va fi posibil aşa ceva?

Eliminata in semifinalele turneului de la Stuttgart de Caroline Wozniacki, romanca Simona Halep a avut parte de sustinatori importanti la meciul disputat in Germania.

Tiriac este nelipsit de la marile meciuri disputate de Halep

Cum era si firesc, printre cei care i-au facut galerie Simonei Halep s-a numarat si Ion Tiriac, cel care, neoficial, ii este manager jucatoarei clasate pe 2 in ierarhia WTA. Jurnalistii italieni de la OK Tennis au descris modul original prin care Tiriac a obtinut o acreditare la semifinala Halep – Wozniacki: „Tiriac si-a rezervat locul inca de miercuri printr-un telefon dat directorului turneului. Romanul a sunat cu numar ascuns, iar asta inseamna doar doua posibilitati pentru Markus Gunthardt, directorul turneului de la Stuttgart: la celalalt capat ori este Papa, ori Ion Tiriac! Nu avea cum sa fie Papa, pentru ca acestuia ii place fotbalul, nu tenisul, si probabil urmarea un meci din Argentina,. Asa ca sigur trebuia sa fie Tiriac, de aceea Herr Gunthardt a raspuns fara ezitare: „Hello, mister Tiriac!”.
Totusi, Ion Tiriac nu a parut multumit de jocul Simonei Halep, cred italienii, care scriu ca magnatul roman a stat tot meciul cu mainile incrucisate, fara a schita vreun gest.

Motivul incredibil pentru care televiziunea SWR a „taiat” transmisiunea

Preluata in direct de canalul SWR, partida Simonei Halep cu daneza Wozniacki (foto) nu s-a mai vazut la tv in Germania de la scorul de 5-5 din setul 2. Motivul invocat de nemti este unul halucinant: meciul dura prea mult! Directorul turneului de la Stuttgart, Makus Gunthardt, a tunat la adresa televiziunii SWR: „Daca eram telespectator, as fi fost foarte furios. Este o rusine ce s-a intamplat. Se stie ca nu poti sa prezici durata unui meci de tenis. Daca intr-adevar doresti sa transmiti un eveniment ca asta, atunci e obligatoriu sa aloci spatiul de emisie necesar!”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
641 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger