AcasăSPORTTinerii dinamovisti exclusi din lot, pusi sa-si ceara scuze public (VIDEO)

Tinerii dinamovisti exclusi din lot, pusi sa-si ceara scuze public (VIDEO)

Trei dintre cei patru fotbalisti din lotul U21 pe care antrenorul Isaila i-a trimis acasa, la scurta vreme dupa ce ajunsesera in Spania, dupa ce s-a descoperit ca au petrecut cam mult in avionul care ii ducea catre stadiul de pregatire de pe taram iberic s-au cait public.

Spasiti, Nedelcearu si colegii sai au promis ca nu vor repeta experienta care i-a bagat in bucluc

Dupa ce gestul tinerilor dinamovisti a atras atentia asupra lor mai mult decat ar fi crezut, si nu pe motiv de fotbal, Nedelcearu, Petre si Dudea au fost pusi sa-si ceara scuze public.

De voie, de nevoie, cei trei tineri fotbalisti au aparut intr-o inregistrare postata pe pagina oficiala de Facebook a clubului, in care unul dintre ei citeste un mesaj adresat fuporterilor clubului si ai nationalei. S-a vrut, astfel sa se stie ca „regreta incidentul petrecut zilele trecute”, ca „accepta orice sanctiune”, dar si ca vor face tot ce depinde de ei pentru a reveni la lot. „Promitem ca nu se va mai repeta niciodata, suntem constienti (…) ca suntem jucatorii lui Dinamo si ca se poate gresi la un asemenea nivel”, transmit cei trei.

sursa foto/video: Facebook/FC Dinamo

author avatar
Cristina Stefan
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger