AcasăSPORTTiberiu Useriu a castigat din nou Ultramaratonul Arctic

Tiberiu Useriu a castigat din nou Ultramaratonul Arctic

O performanta greu de atins, pe care romanul temerar a reusit sa o repete, pentru al doilea an consecutiv, in conditii extrem de dificile!

Romanul a castigat si in 2017 cel mai dur maraton din lume

Sustinut -de la distanta, cu ganduri bune – de cunoscuti, dar si de prietenii de pe Facebook, bistriteanul Tiberiu Useriu a reusit sa-si vada visul implinit, acela de a repeta reusita de anul trecut, cand incheia primul Ultramaratonul Arctic, o competitie ce se desfasoara aproape de Cercul Polar, pe o distanta impresionanta de 566 de kilometri si in conditii meteo greu de indurat.

„Felicitari, Tibi si refacere rapida!!!”

Printre primii romani care au tinut sa-l felicite pe Useriu pentru performanta sa a fost maratonistul Andrei Rosu, care a participat, la randul sau, in 2016, la aceasta competitie, deci stie cu atat mai mult cat e de pretios rezultatul bistriteanului. „Tibi Useriu castiga, pentru a doua oara consecutiv, cel mai greu ultramaraton arctic din lume – 6633ultra: 566 km, temperaturi sub -40, 7 zile si 7 nopti de efort, cu medie de somn sub 90min/zi, infectii, degeraturi, o multime de abandonuri, dar Tibi a rezistat foarte bine, chiar daca alergatorul de pe locul 2 se apropiase ieri la 20 de minute. Felicitari, Tibi si refacere rapida!!!”, suna mesajul pe care l-a postat, vineri, Andrei Rosu, pe contul sau de Facebook.

Trebuie spus ca au fost 18 concurenti care si-au propus sa participe la aceasta cursa deosebit de grea, competitorii fiind din tari precum Marea Britanie, Canada sau Franta. Niciun adversar nu a reusit, insa, sa-l depaseasca pe romanul in varsta de 43 de ani!

Sursa foto: Facebook/Tibi Useriu

author avatar
Cristina Stefan
296 afisari

1 COMENTARIU

  1. Acolo unde-s nalti stejari,
    Si ca stejarii nalti imi cresc,
    Flacai cu piepturile tari,
    Ce moartea-n fata o privesc !

    Felicitari bistritene !
    Sa-ti dea Dumnezeu sanatate pentru ca ai facut cunoscut neamul asta romanesc pana si la polul nord !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger