AcasăSPORT"The Sun" anunta: Guardiola va semna cu Manchester City

„The Sun” anunta: Guardiola va semna cu Manchester City

Pep vrea sa-l lase fara job pe Mancini

Despre Josep Guardiola s-a spus ca va prelua formatii precum Chelsea Londra, AC Milan sau Bayern Munchen, apoi ca va fi urmasul lui Alex Ferguson la United sau ca vrea sa preia nationala Qatarului sau reprezentativa Braziliei.

Pep vrea sa-l lase fara job pe Mancini

Ba chiar s-a spus ca va reveni pe banca gruparii FC Barcelona, pe care a transformat-o intr-o supercampioana, in perioada 2008-2012. In ciuda tuturor zvonurilor, catalanul si-a vazut mai departe de concediul de un an luat in vara anului trecut. Si-a mutat cartierul general la New York, insa a calatorit in intreaga lume. S-a sfatuit cu familia si prietenii si, in cele din urma, a ales.

Conform „The Sun”, Guardiola va deveni, incepand cu 1 iulie, noul manager al formatiei Manchester City, urmand sa-l inlocuiasca pe italianul Roberto Mancini. Informatia, confirmata de apropiatii antrenorului, se bazeaza pe o declaratie a lui Pep, care a precizat ca „Manchester City e singurul club care imi ofera posibilitatea de a crea o echipa capabila sa se bata, de la egal la egal, cu FC Barcelona”. Englezii divulga si salariul pe care Guardiola il va avea la Manchester: 10 milioane de lire sterline pe sezon.

author avatar
Cristi Ionita
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger