AcasăSPORTTerry, "spargatorul de petreceri". Englezii fac poante pe seama fundasului de la...

Terry, „spargatorul de petreceri”. Englezii fac poante pe seama fundasului de la Chelsea! (FOTO)

Chelsea Londra a castigat, miercuri seara, finala Europa League, dupa 2-1 cu Benfica Lisabona, iar capitanul John Terry a ridicat trofeul, desi a urmarit meciul din tribuna.

Este al doilea an la rand cand Chelsea castiga o finala de cupa europeana, iar Terry, desi nu joaca, s-a bagat primul sa ridice cupa oferita invingatorilor.

Anul trecut, la Munchen, Chelsea castiga Liga Campionilor la penalty-uri, impotriva lui Bayern. Terry a ratat finala din cauza unui cartonas rosu incasat in semifinala cu Barcelona. Chiar si asa, capitanul de drept al londonezilor a insistat sa fie el cel care ridica trofeul.

Miercuri seara, la Amsterdam, Terry a ratat finala Europa League, din cauza unei accidentari. Fundasul lui Chelsea a urmarit finala din tribuna, imbracat la patru ace, dar, imediat dupa golul din prelungiri, reusit de Ivanovic, a fugit repede, la vestiar, pentru a se schimba in echipamentul de joc si a patrunde pe teren.

Desi se stia dinainte ca Terry va fi bagat la inaintare in cazul in care echipa castiga, englezii de la dailymail au realizat un foto-reportaj extrem de amuzant vizavi de insistenta fotbalistului de a se baga in seama.

Englezii l-au plasat pe Terry in diferite ipostaze istorice, de la „nunta printului William cu Kate Middleton” si „Cina cea de Taina”, pana la „caderea zidului Berlinului” si „eliberarea lui Nelson Mandela din inchisoare”.

author avatar
Cristi Ionita
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger