AcasăSPORTTenismenii romani anunta o petrecere-monstru dupa meciul cu Danemarca

Tenismenii romani anunta o petrecere-monstru dupa meciul cu Danemarca

Tecau poate aduce un plus Romaniei in meciul de dublu

Horia Tecau, Adrian Ungur si Florin Mergea n-au putut organiza nicio petrecere cu ocazia aniversarilor. „Mai intai, sa castigam cu Danemarca”, si-au spus cei trei sarbatoriti din echipa de Cupa Davis a Romaniei.

Ungur este liderul echipei, in absenta lui Victor Hanescu

Cel care ar fi trebuie sa dea tonul petrecerilor a fost Horia Tecau, tenismanul implinind 28 de ani pe 19 ianuarie. La rand a fost Adrian Ungur (25 ianuarie), iar apoi Florin Mergea (26 ianuarie); ca fapt divers, toti trei sunt nascuti in 1985, semn ca a fost un an bun pentru tenisul masculin romanesc.

Tecau poate aduce un plus Romaniei in meciul de dublu

Totusi, in cantonamentul de la Cluj, Tecau, Ungur si Mergea au cazut de acord ca pregatirea meciului cu Danemarca este mult mai importanta decat o petrecere aniversara. Obiectivul este calificarea la barajul de ramanere/ promovare in Grupa Mondiala a Cupei Davis, iar pentru asta este obligatorie victoria impotriva nordicilor.

Mergea a lipsit de la Australian Open pentru a pregati infruntarea de Cupa Davis

Prietenilor si iubitelor, cei trei le-au transmis ca va urma un „party” in toata regula dupa confruntarea din acest weekend, „mai ales daca batem, asa o sa fie si mai mare bucuria!”. Se pare ca Tecau, Ungur si Mergea vor sa petreaca timp de trei nopti, ca-n basme, cate o seara pentru fiecare dintre sarbatoriti.

In alta ordine de idei, romanii si-au aflat, ieri, adversarii directi din confruntarea cu Danemarca. Primul va juca astazi Marius Copil cu Frederik Nielsen (ora 13.00/ TVR 2). Imediat dupa, va urma intalnirea dintre Adrian Ungur si Martin Pedersen. Maine, de la ora 15.00, Horia Tecau si Florin Mergea se vor duela, la dublu, cu Nielsen si Thomas Kromann. In sfarsit, duminica, tot de la ora 13.00, Ungur se va bate cu Nielsen, iar Copil va da piept cu Pedersen.

Dupa Danemarca urmeaza Olanda

In cazul in care trece cu bine de infruntarea din acest weekend, Romania va mai avea de facut un singur pas pana la barajul de ramanere/ promovare in Grupa Mondiala a Cupei Davis. Invingatoarea dintre echipa noastra si Danemarca da piept cu Olanda, in meci decisiv, pe 5-7 aprilie. Daca noi vom juca impotriva batavilor, atunci disputa va avea loc in Romania, cel mai probabil tot la Cluj.

author avatar
Cristi Ionita
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger