AcasăSPORTTENIS: Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de...

TENIS: Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid

Irina Begu s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului feminin de tenis de la Madrid (Spania), competitie dotata cu premii in valoare de peste patru milioane de euro.

Sportiva noastra a obtinut o victorie spectaculoasa in optimi, 6-4, 6-4 cu cehoaica Barbora Zahlavova Strycova, cea care in runda inaugurala o eliminase pe canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul sase.

Irina a controlat meciul fara mari probleme si si-a adjudecat un succes ce ii asigura peste 100.000 de euro si 215 puncte WTA.

Misiunea sportivei noastre va fi una mult mai dificila pentru ca in sferturi va da piept cu cehoaica Petra Kvitova, cap de serie numarul patru. Pe langa faptul ca este locul patru mondial, Kvitova par a fi in mare forma, cehoaica spulberand-o in optimi, scor 6-1, 6-4, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova.

De remarcat ca Irina Begu si Petra Kvitova nu s-au mai intalnit pana acum.

Miercuri, la Madrid, sunt implicati in turneul de dublu masculin si Horia Tecau si Florin Mergea. Primul face pereche cu Jean Julien Rojer, cei doi urmand sa dea piept cu Marin Cilic si Viktor Troicki. Florin Mergea si Rohan Bopanna ii vor infrunta pe Nicolas Mahut si Edouard Roger Vasselin.

author avatar
Cristi Ionita
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger