AcasăSPORTTenis de masa: Aur si bronz pentru Romania, la Campionatele Europene din...

Tenis de masa: Aur si bronz pentru Romania, la Campionatele Europene din Danemarca -VIDEO

Dodean si Samara, aur la CE din Danemarca (foto: ziarelive.ro)

Daniela Dodean si Elizabeta Samara au castigat medalia de aur in proba de dublu feminin din cadrul Campionatelor Europene de tenis de masa de la Herning, Danemarca, in timp ce Adrian Crisan a obtinut bronzul in proba de simplu masculin.

Dodean si Samara, aur la CE din Danemarca (foto: ziarelive.ro)

Perechea Daniela Dodean-Elizabeta Samara a reusit o performanta incredibila la Campionatele Europene de tenis de masa din Danemarca, obtinand aurul in proba de dublu feminin. Romancele au invins, in finala de sambata seara, perechea din Ungaria Georgina Pota -Krisztina Toth scor 4-3 (7:11, 8:11, 9:11, 11:7, 11:7, 21:19, 11:5), informeaza site-ul oficial al competiţiei. In semifinale disputate tot sambata, Dodean si Samara au trecut de nemtoaicele Kristin Silbereisen-Jiaduo Wu, scor 4-3 (17:15 6:11 12:10 5:11 11:13 11:8 11:5).

[youtube]_JXJXRLCdMA[/youtube]

Adrian Crisan (foto: antena3.ro)

Si Adrian Crisan a reusit sa-si treaca in palmares o reusita frumoasa la Europenele din Danemarca: bronzul la simplu masculin. Romanul aratat calificarea in ultimul act al probei de simplu masculin, fiind invins in semifinale de germanul Timo Boll, scor 1-4.

Pana la aceasta ora delegatia Romaniei prezenta la Campionatele Europene de tenis de masa, desfasurate la Herning, a obtinut doua medalii.

[youtube]l-OxlnDlGsk[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
406 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger