AcasăSPORTTecau, batut de iubitul Sarapovei

Tecau, batut de iubitul Sarapovei

Horia Tecau si bielorusul Max Mirnyi visau sa castige primul turneu de Grand Slam inca de la prima participare, dar ei au fost eliminati inca din turul al doilea la Australian Open.

Cotati cu sansa a patra la castigarea turneului, Tecau si Mirnyi si-au demonstrat valoarea in primul set al intalnirii pe care au avut-o cu cipriotul Marcos Baghdatis si bulgarul Grigor Dimitrov, adjudecandu-si actul cu 6-3.

Apoi, jocul celor doi s-a scurtcircuitat, iar Baghdatis si Dimitrov au trecut la timona, bulgarul fiind incurajat din tribune inclusiv de rusoaica Maria Sarapova, iubita sa.

Marcos si Grigor au castigat urmatoarele doua seturi, 6-3, 6-2, si au produs una dintre cele mai mari surprize ale Australian Open 2013.

Interesant este ca si perechea alcatuita din Robert Lindstedt, fostul coleg al lui Tecau, si Nenad Zimonjic a fost eliminata in turul al doilea, cei doi fiind invinsi de Julien Benneteau si Eduard Roger Vasselin.

In schimb, Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in optimile turneului de dublu feminin, dupa ce au trecut, cu 6-4, 2-6, 7-5, de Alexandra Panova si Galina Voskoboeva.

author avatar
Cristi Ionita
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger