AcasăSPORT"Teapa" de 500.000 de euro pentru CFR Cluj!

„Teapa” de 500.000 de euro pentru CFR Cluj!

Martinez n-a apucat sa poarte echipamentul lui CFR

Oficialii gruparii campioane sunt indignati dupa ce au primit confirmarea medicilor. Au aflat ca jucatorul imprumutat in aceasta vara de la Juventus nu va putea evolua pana in retur.

Martinez n-a apucat sa poarte echipamentul lui CFR

Bomba transferurilor in „Gruia”, internationalul uruguayan Jorge Andres Martinez (29 de ani), adus din Serie A pentru a fi coordonatorul de joc al CFR-ului, nu va putea juca niciun minut in acest tur de campionat.

In 2010, Juventus a platit 8,8 milioane de euro Cataniei pentru Martinez

Fost coleg cu Adrian Mutu la Cesena (torinezii l-au imprumutat in 2011 la formatia de pe „Dino Manuzzi”), sud-americanul are probleme musculare si nu se poate pregati, iar staff-ul medical crede ca mijlocasul din Uruguay nu va mai putea fi utilizat in acest an.

Problema cea mai mare a clujenilor nu este indisponibilitatea jucatorului, ci faptul ca ardelenii suporta jumatate din salariul lui Martinez de la Juventus, un contract stagional de un milion de euro. Avand in vedere ca Martinez a fost imprumutat de campioana Romaniei pentru un sezon, inseamna ca Arpad Paszkany trebuie sa-i plateasca mijlocasului, pentru sase luni, suma de 250.000 de euro, desi fotbalistul va sta in tribuna. Daca situatia nu se va schimba, CFR Cluj va trebui sa cheltuie pana in vara anului viitor alte 250.000 de euro. Necazurile lui Jorge Andres Martinez au aparut in 2010, cind echipierul lui Juventus Torino, proaspat transferat de la Catania, a suferit o ruptura de ligamente, iar din acel moment, din trei in trei luni, a acuzat dureri. De altfel, in ultimele trei sezoane, fotbalistul din Montevideo a bifat doar 27 de meciuri oficiale.

author avatar
Sebastian Stan
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger