AcasăSPORTTatarusanu si Balgradean, minusurile duelului Steaua - Dinamo din Cupa Romaniei

Tatarusanu si Balgradean, minusurile duelului Steaua – Dinamo din Cupa Romaniei

Cristian Balgradean are scuza ca a debutat la Dinamo in primavara acestui an

Cei doi goalkeeperi s-au umplut de ridicol in finala Cupei Romaniei, ambii incasand goluri parabile. Mai grav este ca portarul Stelei a fost, din nou, convocat la prima reprezentativa.

Ciprian Tatarusanu alterneaza evolutiile bune cu gafele monumentale

Dupa modelul Dinamo, si Gigi Becali vrea o „noua Steaua”, finantatorul anuntand transferuri „de marca” in vara. Insa, pana sa ia „spuma”, Becali ar face bine sa blindeze apararea cu un portar de valoare, pentru ca Tatarusanu nu are asa ceva. In finala de miercuri, de la Brasov, „Gafarusanu” i-a crescut cota dinamovistului Torje, incasand un nou gol direct din lovitura libera (al patrulea din acest sezon). La fel de bezmetic a fost si dinamovistul Balgradean, la golul lui N.Dica.

Oameni de nationala

Cristian Balgradean are scuza ca a debutat la Dinamo in primavara acestui an

Atat Tatarusanu, cat si Balgradean sunt portari de lot national. Stelistul a fost convocat de selectionerul Razvan Lucescu pentru partida cu Bosnia, din preliminariile Euro 2012, iar dinamovistul a facut saltul spre reprezentativa de tineret, Emil Sandoi alegandu-l inlocuitorul olteanului Silviu Lung jr.

 

CIFRA

15 – puncte le-a „mancat” Tatarusanu stelistilor in acest sezon de Liga 1

Autogolul lui Barboianu a fost decisiv

Steaua s-a impus cu 2-1, golul decisiv fiind marcat, insa, de dinamovistul Stefan Barboianu. Olteanul l-a invins pe Balgradean cu un sut perfect, de la marginea careului de 16 metri. La finalul partidei, stelistii i-au multumit olteanului pentru autogol, scandandu-i numele fundasului. „Dumnezeu este sus si  vede, cand le va fi lumea mai draga ii va lovi pe stelisti!”, a precizat, ieri, Barboianu.

SMS-ul lui Adrian Mititelu catre Gigi Becali: „Hahaha, Dumnezeu nu doarme, ba, ai vazut?!”.

„Eroul” Dica, avansat spre pensionare

Are 31 de ani, iar miercuri a deschis scorul in finala Cupei, marcand inca un gol de maxima importanta pentru Steaua. Pentru reusita sa, Gigi Becali a decis sa-l avanseze pe Nicolae Dica… oferindu-i o functie in cadrul clubului sau in staff-ul tehnic, oriunde vrea pitesteanul, numai pe teren nu! „Lui Dica ii prelungesc contractul numai daca vrea sa ramana in staff-ul tehnic. O sa si joace daca vrea, dar numai asa, pe final, cand conducem cu 3-0, ca sa faca spectacol”, a anuntat Becali.

CIFRA

21 – de trofee ale Cupei Romaniei a castigat Steaua in istorie

Sapte „finalisti” convocati de Lucescu

Selectionerul Razvan Lucescu a convocat cinci jucatori de la Steaua si doi de la Dinamo in vederea meciului cu reprezentativa Bosniei, din preliminariile Euro 2012. Cei sapte fotbalisti sunt Ciprian Tatarusanu, Florin Gardos, Iasmin Latovlevici, Cristian Tanase, Romeo Surdu (toti de la Steaua), Gabriel Torje si Marius Alexe (Dinamo).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
995 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger