AcasăRecomandariTatarusanu are pe masa oferta de la Sunderland

Tatarusanu are pe masa oferta de la Sunderland

Titularul echipei nationale a Romaniei este foarte aproape de un transfer in campionatul Angliei, acolo unde il doreste Sunderland, grupare pregatita de Gustavo Poyet, fost coleg la Chelsea cu Dan Petrescu.

Ciprian Tatarusanu ar face fata fara probleme in campionatul Angliei

Irlandezul Keiren Westwood (al 3-lea an la Sunderland, ocupanta a 9-a in clasament) are parte de un sezon dezastruos in Premier League: 21 de goluri incasate in doar noua partide (o medie de peste doua goluri pe meci!), in conditiile in care defensiva cuprinde patru fotbalisti experimentati – Wes Brown si John O’Shea (fosti la Manchester United), Carlos Cuellar (aproape 100 de jocuri pentru Aston Villa) si Andrea Dossena (ex-Napoli si Liverpool). Convins ca postul de portar reprezinta „buba” echipei sale, managerul Gustavo Poyet vrea sa mute decisiv in iarna cu stelistul Ciprian Tatarusanu. Evolutiile din cupele europene si calificarea cu „nationala” la barajul pentru Cupa Mondiala sunt aspecte care atarna greu in CV-ul numarului 1 din Ghencea.

Incepand cu ianuarie 2014, „Tata” va intra in ultimele sase luni de contract si, astfel, va putea semna un precontract cu orice grupare doreste.

Costel Pantilimon in duel direct cu Wayne Rooney

Pantilimon – eroul lui City

In prezent singurul portar roman din Premier League, Costel Pantilimon a avut, miercuri seara, o evolutie excelenta in meciul Newcastle United – Manchester City, scor 0-2, din „optimile” Cupei Ligii Angliei. „Newcastle a avut ocazii de a inscrie, dar au fost oprite de o prestatie buna a lui Pantilimon, care pastreaza presiunea pe titularul Joe Hart. Da, romanul a fost mare!”, a comentat atacantul bosniac Edin Dzeko pentru Sky Sports 1. In prelungirile partidei, la scorul de 0-0, Pantilimon a intervenit decisiv la Cisse, in pozitie de unu la unu cu fotbalistul „cotofenelor”.

Vlad Chiriches a facut un prim meci slab in Anglia

Chiriches, prima gafa la Tottenham

In seara in care a stralucit Pantilimon, ex-stelistul Vlad Chiriches a fost aproape sa-si ingroape echipa. Tottenham s-a calificat la penaltiuri cu Hull City, internationalul roman fiind vinovat pentru golul de 2-1 inscris de adversari: la un corner, Chiriches l-a scapat din marcaj pe McShane, care a inscris cu o precisa lovitura de cap. „Noroc ca Harry Kane a egalat la 2 in minutul 108, ducand meciul la loviturile de departajare”, a scris „Sky Sports”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
605 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger