AcasăSPORTTatal lui Beckham a fost in "Gruia" la meciul CFR – United...

Tatal lui Beckham a fost in „Gruia” la meciul CFR – United

Ted, tatal lui David Beckham

Ted Beckham a solicitat trei bilete pentru meciul CFR – Manchester, disputat marti seara, la Cluj, in grupele Ligii Campionilor. Conducerea ardelenilor s-a declarat onorata de acest lucru si l-a primit pe tatal superstarului englez cu bratele deschise.

Ted, tatal lui David Beckham

Vicecampioana Angliei a fost sustinuta in „Gruia”, la partida cu CFR Cluj, din cadrul etapei secunde din UEFA Champions League, de aproximativ 1.000 de fani.

Stadion plin la CFR - Manchester

Printre acestia s-a regasit si Ted Beckham, tatal fostului star al „diavolilor”, David Beckham.

Tabela de marcaj la final

Un suporter impatimit al lui United, Beckham senior (64 de ani) a contactat prin mail conducerea campioanei Romaniei, prezentandu-se si solicitand trei bilete pentru jocul de marti seara.

Muresan: „A acuzat dureri de spate, dar l-a ajutat staff-ul nostru medical”

„A venit cu niste prieteni, ne-a cerut biletele personal prin mail. Ne-am bucurat enorm, este vorba despre tatal unui fotbalist mare, care a insemnat enorm in acest sport”, a declarat presedintele Iuliu Muresan. Liderul gruparii din „Gruia” spune ca tatal lui „Becks” a avut si ceva probleme medicale pe durata vizitei la Cluj: „A acuzat dureri de spate, dar a fost ajutat cu placere de staff-ul nostru medical”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
531 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger