AcasăSPORTTANDEM DE NATIONALA: OLI - GINO!

TANDEM DE NATIONALA: OLI – GINO!

La nationala Romaniei vor fi schimbari mari. Mircea Sandu planuieste tragerea pe linie moarta a directorului de federatie Ionut Lupescu si angajarea unui nou selectioner in locul lui Razvan Lucescu.

Cosmin Olaroiu si Gino Iorgulescu vor "sa cante" pentru echipa nationala

Dupa trei ani, timp in care s-a luptat pentru scaunul sau din Comitetul Executiv UEFA, dar si cu o boala necrutatoare, Mircea Sandu a preluat din nou puterea la FRF. Este cunoscut faptul ca, dupa Europeanul din 2008, „Nasu'” Sandu l-a mandatat pe Ionut Lupescu sa se ocupe de treburile importante de la „Casa Fotbalului”, inclusiv – ceva mai tarziu – de angajarea unui nou selectioner.

„Oli e singurul candidat”

Inainte de partida de la Zenica, Mircea Sandu a lasat sa se inteleaga faptul ca Lucescu jr. nu mai are viitor la nationala si a demarat cautarile pentru un noul selectioner. Primul cu care Mircea Sandu a discutat a fost Cosmin Olaroiu, tehnicianul care a dus Steaua in semifinalele Cupei UEFA. Cei doi au atacat frontal problema la o petrecere privata, ulterior Mircea Sandu declarand ca antrenorul interimar al celor din Ghencea este singurul candidat. “Va spun in premiera ca primul candidat pentru a prelua echipa nationala este Cosmin Olaroiu. El este si singurul candidat. Tin in continuare la Razvan Lucescu, dar trebuie sa recunosc ca m-a dezamagit pentru ca nu mi-a dat un telefon din luna martie si pana azi, nici macar de Paste nu m-a sunat”, a declarat Sandu.

Sandu – Iorgulescu, „frati” dinainte de Revolutie

In cazul in care Olaroiu va fi instalat la carma primei reprezentative, acesta va urma sa faca echipa la FRF cu unul dintre cei mai apreciati oameni de fotbal din Romania, Gino Iorgulescu, un specialist care a preferat in ultimii ani sa stea departe de fenomen. Gino va prelua prerogativele lui Lupescu, devenind director FRF. Olaroiu si Iorgulescu sunt nu doar foarte buni prieteni, ci si parteneri de afaceri, cei doi detinand lantul de retaurante „Trattoria i Calcio”. Despre relatia Sandu – Iorgulescu este inutil sa mai vorbim, cei doi fiind „frati” inca de pe vremea cand evoluau impreuna la Sportul Studentesc.

author avatar
Sebastian Stan
368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger