AcasăSPORTTanase, lovit sau s-a dat lovit?!

Tanase, lovit sau s-a dat lovit?!

Cristi Tanase jos, imaginea neputintei sale si a echipei Steaua

Fortat sa intre din primul minut al meciului cu Ludogoret, mijlocasul Cristi Tanase a clacat dupa un singur minut petrecut pe gazonul stadionului „Vasil Levski”.

Cristi Tanase jos, imaginea neputintei sale si a echipei Steaua

Nici bine nu s-au asezat echipele pe teren, ca „Tase” a facut semnul schimbarii spre banca de rezerve, spre stupefactia lui Constantin Galca. Nevenindu-i sa creada, antrenorul campioanei s-a uitat spre medicul Flavian Aramitu, cel care isi daduse acordul ca internationalul stelist sa joace. Exista numeroase semne de intrebare legate de (re)accidentarea lui Cristi Tanase, care la incalzire si chiar antrenamentele din zilele trecute nu a acuzat nicio durere. Se stie ca „decarul” campioanei are o oferta tentanta de la un club din Golf, iar iesirea sa prematura de pe teren ar putea avea legatura cu iminentul transfer.
De altfel, dupa meci, Galca a vorbit despre acest subiect, al vanzarilor de jucatori: „Vor pleca maximum doi fotbalisti. Avem un campionat de castigat si mai este si participarea in grupele Ligii Europa, astfel ca imi doresc sa aduce in loc alti jucatori, cel putin de aceeasi valoare”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger