AcasăSPORTTamas, vacanta anti-stres

Tamas, vacanta anti-stres

Liber de contract, dupa ce si-a incheiat relatia cu West Bromwich Albion, fundasul Gabriel Tamas este hotarat sa revina rapid in fotbalul mare, dar numai dupa o scurta vacanta.

Tamas a marcat doua goluri in 69 de meciuri jucate la West Bromwich Albion

Internationalul roman a fost atat de afectat de lipsa de meciuri jucate si de neconvocarea la echipa nationala, pentru dubla cu Ungaria si Turcia din preliminariile Campionatului Mondial, incat Florin Manea, agentul jucatorului, i-a recomandat o vacanta anti-stres. Impresarul a precizat, pentru Digi Sport, ca Tamas a renuntat la o suma importanta de bani pentru a se desparti de West Bromwich Albion inca din aceasta vara si a-si gasi o echipa unde sa joace mai mult.

“Tamas este acum intr-o mini-vacanta. Dorinta lui a fost sa joace, cu orice pret, asa ca le-am propus celor de la WBA rezilierea contractului. Chiar daca are un an garantat financiar, Tamas a renuntat la o parte din bani si risca sa nu-si mai gaseasca echipa” a fost anuntul facut de Florin Manea. Agentul recunoaste ca sunt discutii cu echipe din Spania si Turcia, dar deocamdata nu exista vreo oferta concreta pentru fotbalist. Internationalul roman isi doreste sa semneze un contract pe un an cu drept de prelungire, in cazul in care ambele parti sunt multumite de colaborare. In legatura cu neconvocarea la echipa nationala, Manea a precizat ca “Gabi a inteles si n-a inteles. Nu s-a suparat pe domnul Piturca, pe nimeni din staff, dar considera ca putea juca linistit. Chiar daca nu are meciuri in picioare, nu a ratat niciun antrenament la West Brom”.

author avatar
Cristi Ionita
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger